Повідомлення про проведення громадських слухань щодо проекту внесення змін до Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

  1. Внесення змін до детального плану території по вул. Львівській, 82 в м. Глиняни Львівського району Львівської області з метою впорядкування території, визначення площ та параметрів забудови земельної ділянки (кадастровий номер 4621810200:01:006:0063), з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код КВЦПЗ 11.02) з розміщенням будівель та споруд біологічної очистки відходів виробництва в межах земельної ділянки на якій розташоване підприємство.

Внесення змін до ДПТ розробляється з метою уточнення у більш крупному масштабі положень генерального плану м. Глиняни та Детального плану території з метою впорядкування території, визначення площ та параметрів забудови земельної ділянки (к.н. 4621810200:01:006:0063) в м. Глиняни по вул. Львівська №82, Золочівського району, Львівської області, планування і визначення параметрів і вимог до формування забудови на даних ділянках.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Глинянська міська рада Львівської області.

Розробник ДПТ – ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем».

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

           а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – з 13.01.2023 р. по 13.02.2023 р.;

           б) відповідальна особа за організацію проведення громадських слухань – начальник відділу містобудування та архітектури – головний архітектор Сирватка Андрій;

           б) способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Глинянська міська рада Львівської області (вул. Т. Шевченка, 38, м. Глиняни, Львівський р-н, Львівська обл., 80721).

           в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

13.02.2023 р. о 13:00  в актовому залі Глинянської ЗОШ, за адресою: 80721, Львівська обл., Львівський р-н, м. Глиняни, вул. Шевченка, 36.

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту внесення змін до ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Глинянська міська рада Львівської області (вул. Т. Шевченка, 38, м. Глиняни, Львівський р-н, Львівська обл., 80721) з 13.01.23 р. по 13.02.23 р.

Адреса сайту: hlyniany-rada.gov.ua/

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Глинянська міська рада Львівської області.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту внесення змін до ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.