Фото без опису

 

ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО ПОВІДОМЛЯЄ!!!

 

          Для забезпечення надійної роботи об’єктів електромереж та запобігання їх пошкодження, що обумовлено ризиком виникнення пожеж в охоронних зонах електромереж 10-110 кВ та з метою запобігання нещасним випадкам під час проведення  орних, посівних та інших сільськогосподарських робіт в охоронних зонах електричних мереж інформуємо Вас про необхідність проведення роз’яснювальної роботи працівникам під час проведення весняно  польових  робіт в  охоронних зонах ліній електропередач напругою 6- 110 кВ. Та недопущення влаштування сміттєзвалищ,  загорань, спалення сухої трави, накопичення в потенційно пожежонебезпечних місцях легкозаймистих речовин.

         Також, звертаємо Вашу увагу  на необхідність при виконанні робіт в охоронних зонах ПЛ 6-110кВ дотримуватись Правил охорони електричних мереж, габаритів наближення до опор та проводів ЛЕП при проведенні жнив та всіх польових робіт. Окрім цього повідомляємо, що при виконанні  буди-яких  робіт на полях  в охоронних зонах ПЛ 6-110 кВ з використанням великогабаритної спецтехніки ( висотою понад 4,5 м ) необхідно отримання дозволу ПрАТ «Львівобленерго».

       Просимо проінструктувати і попередити працівників, які працюють з  сільськогосподарською технікою,  дотримуватись даних вимог з метою запобігання випадків електро травматизму на енергетичних об’єктах, їх пошкодження та недопущення пожеж в охоронних зонах ліній електропередач, особливо, при використанні в роботі великогабаритної  с/г техніки.