Фото без описуФото без описуФото без опису

На території Глинянської територіальної громади веде свою підприємницьку діяльність ТОВ «Агроль», яке являється одним із найбільших платників податків на території нашої громади.

Керівництво ТОВ «Агроль» постійно долучається до соціально важливих проектів в громаді, також підтримує наші волонтерські організації, які допомагають ЗСУ. Звісно, є і спірні питання, які турбують жителів сіл Підгайчиківського старостинського округу, зокрема екологічної складової та подальшого розвитку ТОВ.

Щоб зняти напругу найкращим шляхом є зустрічі, обговорення та прокладення дорожньої карти, відкритості в планах робіт.

В селі Погорільці, як  і було заплановано, відбулась зустріч голови ТГ Володимира Чорнописа, жителів сила з представниками  ТОВ «Агроль». Також на обговоренні була присутня депутат міської ради Марія Яремчук, староста Підгайчиківського старостинського округу Клосовська Олена Федорівна . Це створює  приємну та позитивну тенденцію, коли є діалог, обговорюються  проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі перед громадою мала доповідь начальник юридичного відділу ТОВ «Агроль» Юрків Роксолана Романівна та головний інженер Бойко Роман Григорович. Жителів ознайомлено з перспективами розвитку підприємства, покращення стану екології. Розпочато будівництво нових очисних споруд, дано відповідь на незручні та інші запитання, які турбували жителів. Досягнуто згоди щодо залишення частини земельної ділянки для проїзду в напрямку с. Підгайчики. Прийнято пропозицію щодо делегування представника громади в робочу групу для контролю за відповідністю робіт, які виконує ТОВ «Агроль» на території.

Маємо надію, що це не завершальна зустріч, діалог буде продовжено, будуть прийматися правильні та позитивні рішення, які сприятимуть розвитку нашої громади та зокрема сіл Погорільці та Підгайчики.

Дякуємо керівництву ТОВ «Агроль» за порозуміння та відкритість.