Фото без опису

ГЛИНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ

 ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОГОЛОШУЄ

про заміщення вакантної посади «Начальника відділу архітектури та містобудування Глинянської міської ради» у відповідності до  абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної  посади «Начальника відділу архітектури та містобудування Глинянської міської ради»:

-  громадянство  України;

- наявність освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем , освіта базова - вища;

- знання чинного законодавства, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків;

- вільне володіння державною мовою;

-  володіння  персональним комп’ютером  в  режимі користувача;

- вміння працювати в команді , наявність управлінських та комунікативних навичок;

- бажаний  стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або державній службі , в  галузі архітектури та містобудування не менше 2-х років та відповідність кваліфікаційним вимогам встановлених діючим законодавством України.

Особи, які бажають взяти участь у заміщенні посади,  подають у Глинянську міську раду наступні документи :

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявни ка із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту

- копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про відсутність судимості та притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

- особи,  подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції".

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається у Глинянській міській раді.

Подати документи для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади можна за адресою:

80720,  вул. Шевченка, 38  , м. Глиняни,  Львівського району, Львівської області   приміщення Глинянської міської ради.

Телефон для довідок:  +380979096711

.*** Звертаємо вашу увагу! Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади в органах місцевого самоврядування, на які особи призначені відповідно до абзацу першого частини п’ятої статті 10 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, буде оголошено та проведено конкурс у визначеному законодавством порядку. 

Граничний строк перебування особи на вакантній  посаді, на яку її призначено відповідно до абзацу першого частини п’ятої зазначеної статті, становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.