Сьогодні у Глинянському  центральному міському парку відбулося продовження двомісячника благоустрою за участі працівників міської ради та комунального підприємства «Зодчий».

  Незважаючи на похмуру і вологу погоду, проведено значний обсяг робіт: вивезено гору землі за дитячим майданчиком, чоловіки бензопилами спиляли більш крупну поросль, спеціальними секаторами обрізали менші пагони, ліквідували стихійний смітник. Жінки зібрали сміття, пофарбували лавочки на дитячому майданчику.

  Також Глинянська міська рада висловлює подяку керівнику підрозділу ПП «Західний Буг» Варещуку Володимиру Миколайовичу за надану техніку для  проведення толоки.

  "Любов до свого міста проявляється не лише у патріотичних закликах, а й у дотриманні його у чистоті і порядку. Надзвичайно важливо, аби до двомісячника з благоустрою долучилося якомога більше місцевих мешканців. Всі повинні розуміти, що вони є частиною громади і разом із місцевою владою несуть однакову відповідальність за порядок і чистоту" - зазначив міський голова та учасник екологічної толоки Володимир Чорнопис.

  Роботи вдалося зробити чимало, однак на цьому весняна толока у місті Глиняни не закінчується.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису