Сьогодні 26.05.2021 відбулась XІ сесія VIIІ скликання Глинянської міської ради Львівського району Львівської області. На сесії було затверджено до розгляду такий порядок денний:

  1. Про  внесення змін до Програми Охорона навколишнього природного середовища на 2021 рік.
  2. Про внесення змін до Комплексної програми надання соціальних послуг.
  3. Про внесення змін до рішення № 363 від 22 лютого 2021 року Про внесення змін в бюджетні призначення до бюджету Глинянської міської територіальної громади на 2021 рік  на спів фінансування проекту Пидбання настільного шифрувальника рентгенівських знімків СR-15 X для  КНП Глинянська міська лікарня в сумі 138550.00 грн.
  4. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Глинянської міської територіальної громади Львівського району Львівської області.
  5. Про внесення змін до бюджету Глинянської міської територіальної громади  Львівського району на 2021 рік.(субвенція 1400.00 тис.грн.).
  6. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника ЗЗСО комунальної форми власності Глинянської міської ради.
  7. Про надання одноразової допомоги учасникам бойових дій, що проживають на території міської ради.
  8. Про надання одноразової адресної допомоги на лікування деяким категоріям громадян, що проживають на території міської ради.
  9. Про перейменування вулиці в с.Заставне.
  10. Земельні питання.
  11. Різне (розгляд звернень депутатів).Фото без описуФото без описуФото без опису