Фото без опису

  Глинянська міська рада щиро вітає з ювілейним Днем народження завідувача сектору відділу освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я, соціальних послуг (захисту) - Демського Володимира Петровича, з днем народження завідувача НД с.Вижняни - Руду Надію Степанівну, з ювілейним днем народження завідувача бібліотеки с.Підгайчики - Ходакевич Христину Михайлівну, директора Перегноївського ЗЗСО І-ІІст. - Квасницю Петра Мироновича, реєстратора Глинянської міської ради - Гукову Оксану Анатоліївну, старосту Заставненського округу - Костіва Олега Богдановича, з ювілейним Днем народження прибиральницю службових приміщень - Мимрин Ольгу Василівну.

  Одночасно вітає з Днем народження депутатів Глинянської міської ради Гвоздецького Ігоря Миколайовича та Бандровську Ірину Василівну.

  Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії і наснаги у всіх справах. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Хай Матір Божа вас охороняє і  Господь вам з неба добро посилає.