Незважаючи на песимістичні прогнози щодо долі установ освіти, культури та охорони здоров’я на території Глинянської територіальної громади, наша громада впевнено рухається вперед та відновлює роботу життєво важливих об’єктів.

Вчора 22.06.2021 року керівником КНП «Глинянська міська лікарня» М. Антонишин в присутності голови територіальної громади В. Чорнописа та першого заступника міського голови А. Леськіва проведено чергову нараду з медичними працівниками на якій обговорено питання трудових відносин, подальшої перспективи розвитку та надання якісних медичних послуг жителям Глинянської територіальної громади.

Також було обговорено питання щодо перебування пункту швидкої допомоги в приміщенні лікарні, яким також, як і в минулому з лікарнею, пробують маніпулювати. Головою територіальної громади було ствердно зазначено, що ми зацікавлені в розміщенні швидкої на нашій території, крім цього також готові до розміщення ще одного пункту швидкої в Куровицькому старостинському окрузі в приміщені аптеки. Правда Львівська обласна рада чомусь ніяк не може виконати своєї обіцянки та не передає приміщення аптеки у комунальну власність громади, яка колись своїми силами збудувала цей об’єкт. 

У КНП «Глинянська міська лікарня» збудовано новий пандус, який ніяк чомусь не могли збудувати у попередні роки. Контроль за роботами вела завідувач господарством КНП Л. Максимук, яка також являється депутатом Глинянської міської ради.

Отже, КНП «Глинянська міська лікарня» Глинянської міської ради Львівського району Львівської області відновлює свою роботу з 24.06.2021 року, амбулаторія сімейної медицини с. Куровичі відновлює свою роботу з 01.07.2021 року. Це наша спільна чергова маленька перемога.

Просимо всіх жителів нашої територіальної громади підтримати наших медиків та почати декларування.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису