Головою Глинянської територіальної громади Володимиром Чорнописом  минулого тижня, проведено ряд консультацій з керівництвом ОДА, Обласної ради та Львівського району.

  Було досягнено домовленостей  щодо зустрічі з головою Львівської облради Іриною Гримак, Львівського району - Андрієм Сулим, представником комісії охорони здоров'я соціального захисту прав дітей ЛРР - Людмилою Гера.

  Зустріч відбулась за пропозицією голови Глинянської ТГ щодо  проблемних питань, які є невідкладними:

  •  каналізування міста Глиняни, стану доріг обласного значення;
  • дій Держгеокадастру щодо передачі земель  сільськогосподарського призначення, які без погодження  з ОМС були вилучені в Територіальної громади та передані в приватну власність;
  • клопотання щодо включення в перелік об'єктів першочергового ремонту покрівель дахів шкіл в с.Словіта та Куровичі, придбання медобладнання для  КНП " Глинянська міська лікарня", звісно  за умови співфінансування з місцевого бюджету;
  •  відновлення роботи аптеки в с. Куровичі та розміщення там ще одного посту екстреної допомоги;
  • створення в м. Глиняни на базі будівлі дитячого відділення комплексного пункту екстрених служб, це для громади ще додатково один пост швидкої допомоги ,підрозділ ДСНС та відділок шерифа громади. При втіленні цього проекту в життя наша ТГ отримає можливість швидкого реагування щодо непередбачених ситуацій. Також передачі приміщення теперішнього ДСНС в комунальну власність Територіальної громади.

  Зустріч пройшла в позитивній динаміці, досягнено порозуміння та визначено шляхи вирішення всіх питань важливих для соціально економічного розвитку громади.

  Наступна зустріч орієнтовно заплановано після 27.07.2021р.

  Голова Глинянської територіальної громади  Володимир Чорнопис, подякував керівництву області за реагування та підтримку у вирішенні невідкладних питань життєдіяльності нашої Глинянської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису