5 листопада 2021 року у Глинянській ТГ відбулася урочиста подія - вручення ключів від квартир дітям-сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування. Це стало можливим завдяки реалізації Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей  позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2021-2025 роки на умовах співфінансування 60 на 40 за рахунок коштів субвенції з обласного бюжету  828, 5 тис. грн. та коштів місцевого бюджету  600  тис.грн.

Вручення ключів відбулось у приміщенні адмінбудинку міської ради м. Глиняни для таких дітей-сиріт:

 Ференса Олександра Васильовича придбана квартира у м. Червоноград.

Когут Ярини Євгеніївни придбана квартира у м. Броди

Кучми Андріани Володимирівни придбана у квартира м. Золочів.

Усі ці квартири облаштовані меблями та всім необхідним для проживання.

Щира подяка Козицькому Максиму Зіновійовичу - голові Львівської обласної державної  адміністрації, Гримак Ірині Ярославівні - голові Львівської обласної ради, Холоду Юрію Ігоровичу - заступнику голови Львівської обласної ради, Замулі Христині Петрівні - голові Львівської районної державної адміністрації, Лису Володимиру Володимировичу - начальнику служби у справах дітей Львівської районної державної адміністрації, Маркевичу Василю Богдановичу - голові Золочівської районної державної адміністрації, Бучко Наталії Романівні - начальнику служби у справах дітей Золочівської районної державної адміністрації, Чорнопису Володимиру Васильовичу – голові Глинянської громади .

Міський голова відмітив те, що з придбанням житла діти на долю яких впало чимало випробувань будуть впевненіше почувати себе та будувати плани на майбутнє. Нехай у новій оселі панує щастя та справжнє родинне тепло.

Нові власники квартир наприкінці заходу висловили щирі слова подяки зазначивши, що саме завдяки таким програмам,  увазі з боку обласної та місцевої влади до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування є віра у майбутнє дітей та віра  у нашу державу Україну!

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису