У Глинянській територіальній громаді продовжуються чергові планові роботи з благоустрою. Упродовж року крок за кроком проводиться очистка міста Глиняни, ліквідовуються багаторічні несанкціоновані звалища.

  Силами КП «Зодчий» за участі заступника міського голови Ярослава Паньківа та при  допомозі коменданта міської ради Михайла Жарківського проведена робота з санітарної обрізки дерев на території міста.

  Очищено від аварійних та хворих, заражених омелою, дерев міський парк по вулиці Шевченка, аварійних дерев по вулицях св. Анни та  св. Миколая (біля церкви), по вулиці Шептицького (біля лікарні), поблизу дитячого садка по вулиці Котляревського. Одразу зауважимо, що на місці знесених аварійних дерев буде проведено висадку молодих насаджень.

 Роботи з благоустрою ведуться коштом бюджету об`єднаної територіальної громади. Фактично доводиться виправляти те, що занедбане роками, хоч мало б робитися щорічно.

   Як зазначив міський голова Володимир Чорнопис, у нас на території ТГ є над чим працювати. Приємно, коли є колектив однодумців, коли відбуваються позитивні зрушення.

  Міська рада має намір щороку змінювати на краще наші населені пункти, щоби проживання у них ставало комфортнішим для мешканців і приємним для гостей. Пам`ятаймо, що тільки разом досягнемо результату. Тому не втомлюємось запрошувати до співпраці всіх, хто може і хоче добрих змін.