Ніхто і ніколи ще не досяг і не здобув нічого коли займатись тільки розмовами та повчанням інших, як правильно в нас все має бути. Є звісно, небагато людей, які все вміють і все знають, і всіх повчають. Їх поле діяльності закінчується, коли з пустих розмов потрібно перейти до діла.

  Це звісно не про колектив та працівників підрозділів Глинянської ТГ. Ми стараємось самі працювати, комунікувати з місцевими підприємцями та фермерами, і в результаті досягати позитивних результатів, як в благоустрої територіальної громади, так і довіри до нас жителів ТГ.

  Спільними зусиллями виконано ряд запланованих робіт на території Підгайчиківського та Словітського старостинських округів, частково відновлено зруйновану покрівлю даху народного дому с. Підгайчики (в такому стані передано нашій громаді Золочівським відділом), при підтримці керівника ФГ «Якторів» Миколи Кривого збудовано міст в селі Словіта.

  «Хочеться вчергове відмітити працівників КП «Зодчий» Леоніда Зварича, Бориса Цестіва, Віктора Петрушенко, Андрія Бойко та Романа Адаміва, які під керівництвом Василя Яреми, заступника голови ТГ Ярослава Паньківа та спеціаліста архітектора Андрія Сирватки виконали ці роботи» -  відмітив голова Глинянської ТГ Володимир Чорнопис.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису