Шановні мешканці громади, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашої громади, забезпеченні її життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Як міський голова я скажу, що для мене головне - зробити наше місто та села нашої громади  комфортними для життя. Я завжди готовий підтримати ваші ідеї й ініціативи, бо саме разом з вами ми будемо вирішувати всі проблемні питання.

В цей день я хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування. Тож бажаю всім здоров`я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови нашої Глинянської громади.

Міський голова                                                                                                         Володимир ЧОРНОПИС