В даний момент в Україні, за вказівкою президента України, за сприяння Міністерства економіки України та Міністерства розвитку громад та територій України деякі підприємства та виробництва будуть переносити з територій, на яких їх функціонування в даний момент ускладнено.

З цією метою сформований телеграм канал (посилання на який можна отримати у старостів або в Глинянській міській раді). На даному каналі публікують запити на розміщення відповідних об’єктів функціонування. Для власників нерухомості, що може бути придатна для розміщення даних об'єктів можна на пряму контактувати з потенційними орендарями. 

Разом з тим нагадуємо, що кожен виробничий процес має зону негативного впливу. Ця зона називається санітарно захисна зона. Згідно нормативних актів, діючих в Україні, мінімальна саніарно захисна зона від любого виробничого чи складського об’єкту – 50м. Тому, якщо у власника нерухомості виникає домовленість з потенційним орендарем, слід уточнити категорію шкідливості підприємства і узгодити з міською радою локацію розташування.