Відбулось засідання виконкому Глинянської МТГ, на розгляд якого було винесено такі питання:

  1. Про проведення місячника з благоустрою та поліпшення санітарного стану в населених пунктах територіальної громади в 2022 році.
  2. Про внесення змін в додаток №1 до рішення виконавчого комітету від 18 січня 2022 року № 4 "Про визначення та погодження з Львівським районним сектором № 2 філії Державної установи "Центр пробації" у Львівській області переліку об'єктів, на яких правопорушники та засуджені відбуватимуть громадські роботи та видів цих робіт на 2022 рік"
  3. Про внесення змін в додаток № 1 до рішення виконавчого комітету від 18 січня 2022 року № 3 "Про визначення та погодження з Львівським районним сектором № 2 філії Державної установи "Центр пробації" у Львівській області переліку об'єктів, на яких правопорушники та засуджені відбуватимуть суспільно-корисні роботи та видів цих робіт на 2022 рік"
  4. Про затвердження Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу Глинянської територіальної громади.
  5. Про схвалення проекту рішення "Про затвердження уточненого плану та звіту про виконання міського бюджету Глинянської міської ради за 2021 рік"
  6. Про розгляд "Довідки "Про проведення експертизи рішення бюджету Глинянської територіальної громади".
  7. Про впорядкування адреси житлового будинку в с. Словіта.

Також обговорено вкрай важливі питання щодо сприяння в адаптуванні та допомоги внутрішньо переміщеним особам, які прибули на територію громади вимушено, внаслідок військової агресії РФ.

Звертаємось до керівників підприємств, установ, організацій всіх форм власності:

просимо надавати інформацію щодо вакантних посад для працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Створимо банк праці та допоможемо людям, які вимушено залишились без засобів на проживання.

Контактна особа - Любов Івасюк (тел. 0671927583)

Фото без опису