У зв'язку із зверненнями жителів міста Глиняни щодо діяльності на нашій території ТОВ «Стронг Енерджі Захід» (крохмальний завод), а саме екологічна складова та утилізація переробленої сировини, проведено робочу зустріч з керівником заводу, виконавцем робіт каналізування та представником ТОВ «Глиняни Енерджі» (сонячна електростанція), які зазнають дискомфорту, як і жителі м. Глиняни від діяльності цього підприємства.
Обговорено всі болючі питання, які турбують жителів громади, взявши до уваги економічну складову, яка вкрай необхідна для нашого розвитку, сторонами напрацьовано звернення у Львівську районну та Львівську обласну військові адміністрації щодо можливості проведення оплати коштів за виконані роботи, спрямованих з місцевого бюджету, та завершення пусконалагоджувальних робіт по каналізаційній мережі, яка є вкрай необхідною та стратегічно важливою для жителів міста.

"Керівництво ТОВ «Стронг Енерджі Захід» запевнили, що в стислий термін постараються усунути причини дискомфорту які склалось внаслідок їхньої діяльності." - зазначив Голова ТГ Володимир Чорнопис.