ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГЛИНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

У м. Кременчук 27 червня поточного року о 15:53 в наслідок  ракетного обстрілу сталося влучання в будівлю ТЦ «АМСТОР» однієї ракети з руйнуванням та послідуючим горінням на всій площі (10 тис. 300 м2). Внаслідок обстрілу торгівельного центру загинуло 18 осіб,           (з яких 1 особа померла в лікарні). За медичною допомогу звернулася  61 особа з них 26 було госпіталізовано до лікарні інтенсивного лікування.  

На виконуючи доручення начальника Львівської районної військової адміністрації, з метою збереження життя та здоров’я наших громадян,   наполегливо  просимо та пропонуємо:

  1. Всім власникам великих торгівельних та  розважальних закладів, працівникам промислових та продуктових ринків, інших місць масового перебування людей (залізничних та автобусних станцій, автозаправок )  –  у випадку оголошення повітряних тривог дотримуватися встановлених заходів безпеки,  терміново припиняти роботу та проводити евакуацію відвідувачів у безпечні місця (найпростіші укриття). 
  2.   Власникам закладів харчування та торгівлі незалежно від форм власності  терміново припиняти роботу закладу під час повітряної тривоги (загрози).
  3. Мешканцям житлових будинків незалежно від поверховості – терміново залишати житлове приміщення та зайняти найпростіше укриття. 

 

Глинянська міська рада. 

Фото без опису