Глинянською ТГ за власні кошти придбано новий шкільний автобус.

Глинянська школа одна з найбільших шкіл нашої громади, в якій навчається 387 здобувачів освіти. На протязі більш як 30 – ти років доведення дітей до навчального закладу проводилось автобусом, який невідповідав сучасним вимогам.

На початку бюджетного року головою громади було проведено нараду з начальником відділу ОКМСЗС М.Колодій і прийнято рішення щодо покращення перевезення дітей до навчального закладу, що було підтримано депутатський корпусом. Оптимізувавши зусилля ми досягли такого бажаного результату – Шкільний автобус в Глинянах.

Новий шкільний автобус  ATAMAN D093 2021 року випуску розрахований на 27 посадкових місць, має додаткові рівні безпеки. Прилаштований для перевезення дітей з обмеженими можливостями. Відтепер учні зможуть комфортно добиратись до школи. Це перш за все безпека дітей по дорозі до школи, спокій батьків і звичайно рівні умови якісного доступу до освіти кожного учня. За словами директора школи Тараса Когута, отримання новенького автобуса стало для школи довгоочікуваним подарунком.

"Думаю, що це не остання приємна подія на території нашої громади. Дякуємо отцю Андрію Лукачику за спільну молитву і освячення Школярика в добру дорогу." - відмітив голова ТГ Володимир Чорнопис.

Старий шкільний автобус КАВЗ в свою чергу буде частково задіяний для перевезень на невеликі відстані.