Повідомлення про проведення громадських слухань щодо

Проєкту детального плану території в с. Куровичі Глинянської міської ради Львівського району Львівської області, з метою розміщення громадської будівлі.

1)"Детальний план території в с. Куровичі Глинянської міської ради Львівського району Львівської області, з метою розміщення громадської будівлі "

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Глинянська міська  рада(80720, Львівська обл., Львівський р-н, м. Глиняни, вул. Шевченка, буд. 38)

Розробник ДПТ – ФОП Лопушанський М.Р.

4) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій згідно з Постановою Кабінету міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» наступна:

- Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 14.12.23 р. по 14.01.24 р.;

- Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Глинянська міська рада(80720, Львівська обл., Львівський р-н, м. Глиняни, вул. Шевченка, буд. 38), відділ містобудування та архітектури Глинянської ради та у старости Куровицького старостинського округу. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил в письмовій формі.

- Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

28.12.23 року о 13:00 в с. Куровичі у старостинському приміщенні Куровицького старостинського округу. Відповідальна особа за проведення громадських слухань - головний архітектор ОЛЬШЕВСЬКА Інна

5) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ: не передбачено.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису