«Глинянською міською радою завершено процедуру закупівлі, отримання та передання нашим військовим вкрай необхідного для ведення бойових дій обладнання.

За кошти бюджету громади придбано 6 квадрокоптерів. Придбані дрони служитимуть нашим військовим для знищення живої сили та техніки московських окупантів.

Маємо надію, що забезпечимо хоча б мінімальну безпеку воїнам, які захищають нашу Донецьку та Запорізьку області.

Інформацію про закупівлю квадрокоптерів DGI MAVIC 3 Fly More Combo загальною сумою510 тис. грн. можна ознайомитися на майданчику електронних закупівель Prozoro. Це чергова дія, яку вчиняє Глинянська ТГ для підтримки ЗСУ та ТРО.

У двох попередніх заходах працівниками міської ради та відділів з власної заробітної плати було зібрано до 200 тис. грн. та передано до фонду «Повернись живим».

Ми готові і можемо в міру можливостей у відповідності до листів клопотань з військових частин, де несуть службу наші військові, закупляти та передавати їм все необхідне. І не готові передавати кошти в інші бюджети, що унеможливить будь яку допомогу вихідцям із нашої громади та контролю коштів платників податків нашої громади.

Просимо вищі керівні  інстанції прегулювати дану проблему, дати можливість громадам у відповідності до бюджетного  законодавства проводити закупівлі і на пряму передавати обладнання та технічні засоби нишим військовим.

. Наші воїни не повинні гинути в бою від нестачі зброї та сучасного обладнання. Все в наших руках і з Божою допомогою, спільними зусильлями ми здолаємо нашого ворога» , - відмітив голова ТГ  Володимир Чорнопис.


Фото без описуФото без описуФото без опису