З початку повномасштабного вторгнення московських окупантів на територію України наша громада, як і всі інші громади, мобілізувались і скерували всі зусилля жителів ,церков, підприємств, установ та організацій міської ради та працівників на щоденну працю та підтримку ЗСУ та ТРО.

Більшість народних домів, шкіл нашого відділу освіти, культури,молоді та спорту залучені до волонтерської діяльності. Приміщення комунальної власності забезпечені підтримкою місцевого бюджету, теплом та світлом.Дякуємо працівникам цих бюджетних установ та місцевим жителям за невтомну працю для підтримки наших захисників.

 Завдяки Куровицькому осередку волонтерського центру « Захистимо Україну разом» було сплетено та передано в райони бойових дій під  Донецьком та Запоріжжям чергові маскувальні сітки. Особлива подяка волонтерам:  Вінявській Галині, Ключковській Галині, Сірант Ганні, Писко Лесі, Панчишин Ірині та Підгайчиківському осередкові, Максимів Ірині та учням школи с. Підгайчики.

 Головою ТГ  Володимиром Чорнописом  досягнено домовленостей з нашим підприємцем Ігорем Барною, який погодився допомогти з борошном. Перші 200 кг вже доставлено до наших господинь.

Дякуємо за надійний тил всім, хто невтомно працює та допомагає нашим військовим здобувати перемогу. Це одна із запорук нашої перемоги над московією.

Слава ЗСУ! Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без опису