Відбулася робоча зустріч голів територіальних громад.

Обговорювалися питання щодо випадків насильства у сімї, людей, які постраждали від домашнього насильства та гендерно зумовленого насильства.

Дискусія відбулася за участі керівника служби надання соціальних послуг Глинянської міської ради Мирослави Бабінської,  завідувача закладу Галини Ганачівської, голів територіальних громад: Романа Фурди Красненська ТГ, Олександра Зозулі Перемишлянська ТГ, Василя Коваля Підберізцівська ТГ, Романа Гринуса Бібрська ТГ, представників Мурованської ТГ та голови Глинянської ТГ Володимира Чорнописа.

«Насильство в сімї є однією із найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків супроводжується атаками агресії,  приниження та жорстокої поведінки. У суспільстві, що зорієнтоване на загальнолюдські цінності, не може бути терпимим прояви жорстокості та насильства у будь якій формі. Слід зрозуміти, що в сучасному суспільстві толерантність щодо насильства має дорівнювати нулю. Це проблема не окремої родини, громади і побороти це можна тільки обєднавши  зусилля», відмітила Мирослава Бабінська.
      Дякуємо всім головам громад, які виявили  бажання прийняти участь у такій соціально важливій дискусії , також нашим благодійникам: американській письменниці Мітці Пердью, благодійним фондам «Сієнтія Юкрейн», «
Silen Bridge», керівникам районної та обласної адміністрації за сучасне приміщення, в якому було проведено зустріч.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису