Фото без опису

Безоплатна допомога юриста військовослужбовцям та ветеранам війни

 

У військовослужбовців може виникати багато питань, для розв’язання яких потрібна допомога юристів. Таку допомогу можна отримати від системи безоплатної правничої допомоги.

 

Юристи системи зазначають, що військовослужбовці та ветерани – одна з найбільших категорій громадян, які звертаються по безоплатну правничу допомогу.

 

Військовослужбовці можуть звернутися до системи  безоплатної правничої допомоги  по консультації, роз’яснення, допомогу у складенні документів, крім документів для звернення до суду.

 

Учасники бойових дій мають право також на безоплатну допомогу зі зверненням до суду —  представництво інтересів у суді, складення документів для звернення до суду юристом чи адвокатом.

 

Питання, з якими звертаються до системи  безоплатної правничої допомоги військовослужбовці та ветерани війни, різні, серед них такі: порядок користування своїми правами, оскарження дій чи бездіяльності військової частини, органів влади, оформлення чи перерахунку пенсії, інших соціальних виплат та пільг, розв'язання сімейних питань: аліментів, розлучення, спадщини тощо.

 

Найшвидший спосіб проконсультуватися з юристом безоплатної правничої допомоги — зателефонувати до контактного центру. Юристи на зв’язку у будні дні з 8.00 до 18.00 години.

З мобільних чи стаціонарних телефонів у межах України можна зателефонувати за номером: 0800213103, дзвінки безкоштовні.