Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Працівниками КП «Зодчий» вслід за очищенням та ліквідацією звалища на кладовищі м. Глиняни, виконано чергові заплановані роботи по благоустрою кладовища с. Куровичі Куровицького старостинського округу.

Очищено від стихійного заліснення території місцевого кладовища. Видалену деревину буде передано одному із підрозділів ППО для опалення та обігріву військових наметів.

Заплановано ще ряд першочергових робіт, в тому числі пропонується місцевим громадянам долучатись до толок та спільними зусиллями покращувати свої обєкти інфраструктури.

Також у відповідності до домовленостей про співпрацю в напрямку благоустрою з ТОВ «Княжі Лани» виконано роботи по ліквідації стихійного звалища , упорядкування території біля естакади с. Мазів, Словітського старостинського округу.

Різниця між тим, як виглядали ці обєкти до прибирання і зараз досить разюча.

Закликаємо підтримувати чистоту і порядок на території нашої громади, не створювати звалищ. Ніхто із сторонніх не приходить до нас і не робить безлад. Зміни починаються із кожного з нас!

Сьогодні ми маємо бути особливо активними й докладати максимум  зусиль до будь якого покращення.

Дякуємо курівнику КП «Зодчий» Михайлу Баличу та працівникам, курівнику ТОВ «Княжі Лани» за виконані роботи та підтримку. Цінуємо працю людей, яка є вкрай важливою та важкою», - відмітив Голова Глинянської ТГ Володимир Чорнопис.