Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Головою Глинянської ТГ Володимиром Чорнописом в присутності першого заступника Андрія Леськіва, керівника відділу освіти, культури, молоді та спорту Мирослави Колодій та директора Куровицького ЗЗСО Василя Волошина проведено огляд демонтажних робіт покрівлі даху школи с. Куровичі.

«Даний заклад освіти введено в експлуатацію в далекому 1976 році. Ніяких вагомих робіт щодо покращення та укріплення конструкції даху, практично, не проводилося. Минулого року виникла пряма загроза падіння однієї із конструкцій. Було виділено кошти з місцевого бюджету і власними силами ми призупинили можливе руйнування даху школи. Це,звісно, не стало вирішенням проблеми. Деревяні конструкції прогнили, шифер потріскав, що спричинило протікання дощових вод та талого снігу на стелі, стіни та підтоплення підвальних приміщень.

На протязі минулих трьох років ми неодноразово звертались до керівництва області з цією проблематикою з клопотанням можливості надання нам субвенції, було складено акти, фото фіксацію.

Зрозумівши, що позитивної відповіді не буде, Депутатським корпусом Глинянської ТГ було прийнято рішення про виділення з бюджету громади 4 млн.грн. на капітальний ремонт даху Куровицького ЗЗСО.

Проведено тендер, визначено організацію переможця, яка приступила до виконання цих важливих робіт.

Маємо надію на якісне виконання робіт по заміні даху, щоб діти та вчителі змогли працювати та здобувати знання в сухих класах, в які більше не проникне вода», - про ці вимоги наголосив виконавцям робіт безпосередньо на обєкті голова ТГ Володимир Чорнопис.

Дякуємо всім нашим Добросовісним  платникам податків, завдяки вашій позиції, порядності та вчасній сплаті податків ми спільно можемо реалізувати такі життєво необхідні, масштабні проекти.

На світлинах сьогоднішній стан аварійної покрівлі школи в с. Куровичі.

Скоро все зміниться на краще!