Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Працівники освітньої та соціальної сфери, працівники централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури та мололоді  нашої громади взяли участь у тренінгу! 
      17 травня в Народному домі с. Словіта, спільно з благодійною організацією «Мальтійська служба допомоги»  відбувся тренінг для працівників освітньої та соціальної сфери «Перша домедична  допомога».
⚕  На тренінгові інструктори зібрали ТОП-10 причин, які доводять важливість вміння надати допомогу постраждалій людині до приїзду медиків, як правильно викликати швидку 🚑 за чіткою послідовністю передачі інформації (Де?, Що, Хто?). 
     Під наглядом інструкторів наші працівники відпрацювали на практиці як реанімувати постраждалого та методів зупинки кровотеч, як допомогти при удавленні. 
 📎 Ми віримо, що такий вид навчання – це можливість врятувати життя (своє, рідних та тих, хто може бути поруч).
     Відділ інвестицій та економіки дякує кожному учаснику за активну участь та цінний внесок у нашу спільну мету: допомогу тим, хто цього справді потребує💚.
✅  Мальтійська служба допомоги @MalteserUkraine проводить кваліфіковані курси з першої домедичної допомоги згідно із основними положеннями Європейської ради реанімації. Тренінги інтерактивні та на 80% складаються з практики. Навчання відбувається за підтримки @AuswaertigesAmt @deutschebotschaftkiew @malteserinternational.