Фото без описуФото без описуФото без опису     На сесії розглянуто ряд важливих питань, щодо соціально-економічного розвитку, заслухано керівників відділу освіти, культури, молоді та спорту, охорони здоров’я, соціальних послуг (захисту) Мирославу Колодій, директора Центру надання соціальних послуг Мирославу Бабінську, в.о. керівника КНП «Глинянська міська лікарня» Мар’яну Антонишин.

      Мирослава Колодій доповіла про стан фінансування навчальних закладів, працевлаштування працівників культури та освіти, виникло питання щодо працевлаштування працівників Народного дому м. Глиняни, які відмовились писати заяви щодо працевлаштування і на даний момент, з їхньої ініціативи, з ними неврегульовані трудові відносини. Всі інші працівники працевлаштовані у відповідності до затвердженої структури.

      Мирослава Бабінська ознайомила депутатів із структурою Центру надання соціальних послуг, довела до депутатів, що робота центру налагоджена, всі працівники працевлаштовані та ними здійснюється щоденна робота щодо догляду за соціально незахищеними людьми.

     Заслухали Мар’яну Антонишин, яка доповіла депутатам про перші кроки та завершення робочого процесу щодо подачі документів для отримання ліцензії новоствореної КНП «Глинянська міська лікарня».

     Прийнято ряд важливих рішень та внесено зміни до бюджету, скеровано кошти на такі першочергові потреби: - Глинянська міська лікарня, роками не проводились метрологічні дослідження, виділено 11418,24 тис.грн.

- Глинянська міська лікарня - 8400 грн. – угода про охорону кімнат спеціального призначення.

- Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст. – 8998,8 грн. налаштування газового котла, встановленого два роки тому.

- Глинянська музична школа – 3600 грн.- послуги Інтернету.

- Глинянський дитячий садочок – 4400 на проведення лабораторного контролю рівня освітленості в приміщеннях та питного водопостачання.

- Продовження робіт по каналізування м. Глиняни – 480864,64грн.

- На оплату телефонного звя’зку – 2500 грн.

- Глинянська міська лікарня.

- На проведення робіт по дератизації всіх шкіл громади – 48681 грн.

- По дератизації народних домів – 996,6 грн.

- По дератизації бібліотек – 534,6 грн.

- По дератизації музичної школи м. Глиняни – 3285,5 грн.

- Проведення лабораторного контролю освітленості в приміщенні ДНЗ «Веселка» с. Куровичі – 4400 грн.

- Надано матеріальну допомогу на оздоровлення жителям нашої громади з важкими формами захворювань в сумі – 32 тис. грн.

- Розглянено звернення Директора КЗ ЛОР «Історико-краєзнавчого музею» І.В.Тимеця, щодо передачі на баланс музею решта приміщень ІІ поверху КЗ «НВКПО «Мозаїка». В передачі рішенням сесії відмовлено. - Затверджено «Програму створення матеріально- технічних ресурсів Глинянської міської територіальної громади» у випадку надзвичайних ситуацій в сумі 157 тис. грн.Фото без опису