Щороку у квітні-травні проводиться Двомісячник благоустрою, санітарної очистки та озеленення населених пунктів Глинянської територіальної громади  і кожен мешканець може організувати або долучитись до прибирання нашої громади.

З метою покращення санітарно-екологічного стану жителями старостинських округів з 18 навколишніх сіл нашої територіальної громади та  працівниками  Глинянської міської ради проведено двомісячник благоустрою. Кожен може провести у Громаді комплекс природоохоронних заходів, спрямованих на покращення стану довкілля: прибирання зелених зон міста, очищення від сміття берегів водойм, річок, струмків, висадження дерев, кущів, квітників, проведення просвітницьких заходів тощо. 

Рік від року весняна акція не залишає байдужими мешканців громади. Хочеться виразити щирі слова вдячності всім тим людям, які небайдужі до чистоти нашої громади і вносять посильний внесок в покращення її благоустрою.

Закликаємо всіх небайдужих приєднатися до робіт із озеленення й благоустрою  в травні та внести свою частку у справу наведення чистоти і порядку в громаді.  Мешканців багатоповерхівок та приватного сектору просимо навести лад на прибудинкових територіях, облаштувати квітники, висадити дерева, кущі.

Шановні мешканці, давайте разом зробимо все, аби територія нашої Глинянської ТГ стала ще чистішою, охайнішою і привабливішою і пам’ятаймо - чисто там, де не смітять!

Тому просимо зберігати чистоту у нашій громаді.

 

Словітський старостинський округ
Фото без описуЗаставнянський старостинський округФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису