У народі є приказка про те, що очам страшно, а руки роблять. Дійсно так і є. Коли дивишся на обшарпану будівлю, яка викликає розпач, іноді не знаєш, з чого починати. А потім крок за кроком починаєш робити. І от уже видно результат, і ти ним задоволений. Чи не кожний господар переживав подібний досвід.

  Ось і наш центр територіальної громади, місто Глиняни, відтепер тішиться оновленою будівлею міської ради. Історична для міста споруда зазвучала кольором і красою. Ремонт фасаду, мощення по периметру бруківкою, очищення прилеглої території завершені. Дякуємо всім причетним: депутатському корпусу, виконавцям робіт, працівникам КП «Зодчий». Дякую мешканцям, які підходили, цікавились, підказували – все було враховано.

  Роботи продовжаться проектуванням площі навколо ради. А наступним кроком буде її облаштування. Є надія на подальшу командну роботу, бо це – запорука наших з вами успіхів.

  Робота в центральній частині міста не означає, що околиці залишаться поза увагою. І місто і старостинські округи є в планах на проведення робіт з благоустрою, ремонту об`єктів інфраструктури, екологічних заходів, розвитку територій.

  Слід лише розуміти, що все можемо робити за кошти бюджету. І бюджету, звісно, не вистачатиме, щоб зробити все і одразу. Тому важливо зараз зацікавлювати інвесторів, залучати кошти та спрямовувати їх на розвиток громади.

  Віримо: нам усе вдасться, бо ми сильні духом і нашою єдністю. Працюємо далі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису