Проведеним аналізом, щодо загибелі людей на водних об’єктах Львівської області встановлено, що з початку 2021 року  на водоймах, річках Львівської області загинуло 57 осіб, з них 4 дітей. Основними причинами загибелі людей є порушення правил безпеки громадянами на тонкій кризі  та недостатня ефективність заходів щодо попередження нещасних випадків на воді, які вживаються на місцях.

Враховуючи велику кількість загиблих та негативні тенденції, Глинянська міська рада просить не нехтувати вимогами «Правил охорони життя людей на водних об’єктах України», особливо під час зимової риболовлі та виходу на кригу  !!!

Фото без опису

Звертаємось також до власників чи орендарів водних об’єктів для організації додаткових заходів щодо запобігання загибелі людей на воді у зимовий період !!!

Зобов’язуємо вжити посилення заходів спрямованих на забезпечення безпечного перебування людей на воді, зокрема риболовлі в зимовий період та облаштування безпечних  місць  при  проведенні  святкування   Водохреща !!!

 

Пам'ятайте, дотримання елементарних правил безпечної поведінки допоможе зберегти своє життя і життя людей, які знаходяться поруч!

Фото без опису

Виконавчий комітет Глинянської ТГ