Фото без описуВідповідно до статей 8,10,16,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (далі – Порядок № 555), Глинянська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану с. Солова Глинянської міської ради Львівського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

З 16 червня 2022 року до 16 липня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.

Підстава розроблення – Рішення Глинянської міської ради № 954 від 25 червня 2021 року. Замовником даного проєкту документу державного планування є: Глинянська міська рада. Розробником проекту є: ФОП  М. Лопушанський.

Мета і завдання містобудівної документації: внесення змін у діючий генплан с. Солова з метою збільшення проектованих виробничих територій для подальшого розроблення інвестиційних проектів, врахування соціально-економічних змін у розвитку населеного пункту. Проектована чисельність населення 1000 осіб, площа проектованих виробничих територій орієнтовно складає 20 га.

Із проєктами містобудівної документації та звіту про СЕО можна ознайомитись на сайті Глинянської міської ради та у старостинському приміщенні с.Куровичі Глинянської міської ради Львівського району Львівської області відповідальною посадовою особою за організацію розгляду зауважень та пропозицій є головний спеціаліст (архітектор) відділу архітектури та земельних ресурсів Глинянської міської ради Сирватка Андрій, ел. пошта: hlynarh@ukr.net.

Громадські слухання щодо проєкту містобудівної документації відбудуться 29 червня 2022 року о 16-00 у приміщенні Народного дому в с. Солова, Львівський район.

Зауваження та пропозиції  громадськості до вищезгаданих проєктів подаються у письмовій формі у вказаний строк до відділу архітектури та земельних ресурсів Глинянської міської ради, ел. пошта: hlynarh@ukr.net. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.