Шановні жителі Словітського, Куровицького, Перегноївського, Заставнянського, Підгайчиківського старостинських округів та м. Глиняни!

 

Сердечно вітаю вас із Днем Державного прапора України та найважливішим святом нашої держави — Днем Незалежності України!

Ми продовжуємо свій шлях до омріяної свободи та незалежності. На жаль, на 31 році наша держава вчергове вимушена вступити в кривавий бій з московською ордою, щоб відстояти наші символи, цінності та довести цілому світу, що Україна і український народ єдині, неподільні і ніяким ворогам коритись не будуть.

Дорогою ціною дається нам цьогоріч це свято, на полі бою, на тлі зруйнованих сіл та міст. З неймовірним болем від втрат захищаємо свій вибір і право жити на власній землі.

Низький уклін Збройним силам України за їх героїзм, всім волонтерам та українському народу. Ми робимо все, щоб вистояти та перемогти у цій війні за нашу ідентичність, свободу та незалежність, і значення в цій боротьбі має все, починаючи з мови, якою ми розмовляємо.

Дорогі жителі нашої громади, в цей день хочу побажати нам всім безхмарного неба, здоров’я та перемоги. Нехай наші воїни-герої якнайскоріше повернуться до своїх сімей.

Поважаймо один одного, любімо свою країну, пам’ятаймо всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та наше майбутнє.

Слава Україні!!! Слава нації!!!

З Божою допомогою Україна БУДЕ!!!

 

Голова Глинянської ТГ Володимир ЧОРНОПИС