ГЛИНЯНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ  ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХVIII сесія VIIІ скликання

Друге засідання 



 

від 09 грудня  2022 року                           №  проект

Про порядок денний другого засідання                                                                

двадцять восьмої  сесії Глинянської міської ради.

 

       Відповідно до п.14 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

В И Р І Ш И Л А :

 

Затвердити для розгляду  на другому засіданні  двадцять восьмій  сесії міської ради восьмого скликання  такий  порядок денний:

 

  1. Про внесення змін до бюджету Глинянської міської територіальної громади Львівського району на 2022 рік.
  2. Про внесення змін до Програми створення резерву матеріально-технічних ресурсів Глинянської територіальної громади на 2022 рік. 
  3. Про  затвердження бюджету Глинянської міської територіальної громади Львівського району на 2023 рік.
  4. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Глинянської міської ради на 2023 рік.
  5. Про внесення змін та затвердження Програми  охорони навколишнього природнього середовища  м. Глиняни на 2021-2023 роки. (нова редакція).
  6. Про затвердження Програми створення резерву матеріально-технічних ресурсів Глинянської територіальної громади на 2023 рік. 
  7. Про затвердження Програми Глинянської міської ради з забезпечення осіб з інвалідністю і дітей медичними та іншими засобами реабілітації на 2023 рік. 
  8. Про затвердження Програми щодо пільгового забезпечення жителів Глинянської міської територіальної громади лікарськими засобами за рецептом лікарів окремих груп населення за певними категоріями захворювання на 2023 рік. 
  9. Про затвердження програми фінансової підтримки КНП «Глинянська міська лікарня» та структурних підрозділів КНП «Глинянська міська лікарня» Глинянської ТГ на 2023 рік. 
  10. Про затвердження Комплексної цільової програми соціальної підтримки населення Глинянської міської ради на 2023 рік. 
  11. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту Глинянської ТГ на 2023 рік. 
  12. Про затвердження «Програми розвитку позашкільної освіти у місті Глиняни Львівського району Львівської області на 20232 рік»
  13.  Про затвердження Програми із запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статті на 2022-2025 роки. 
  14.  Про встановлення пільг на харчування в закладах дошкільної та шкільної освіти. 
  15. Про затвердження Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку на території Глинянської ТГ на 2023-2025 роки. 
  16.  Про затвердження Програми підтримки обдарованих дітей та молоді Глинянської міської територіальної громади на 2023-2027 роки 
  17. Затвердження структури, кошторису видатків на утримання апарату управління Глинянської міської ради на 2023 рік.
  18. Про встановлення умов оплати праці міському голові Глинянської міської ради на 2023 рік.
  19. Про затвердження Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату та виконавчих органів  Глинянської міської ради Львівського району Львівської області.
  20.  Затвердження структури, кошторису видатків на утримання відділів виконавчих органів та комунальних підприємств Глинянської міської ради.(відділу освіти, культури, молоді та спорту, КЗ “Центр надання соціальних послуг, КНП “Глинянська міська лікарня”, КП “Зодчий”) . 
  21. Про затвердження Положень про преміювання відділів виконавчих органів та комунальних підприємств Глинянської міської ради. (відділу освіти, культури, молоді та спорту, КЗ “Центр надання соціальних послуг, КНП “Глинянська міська лікарня”, КП “Зодчий”) . 
  22. Про затвердження тарифів на проживання в готелі «НВКПО «Мозаїка» згідно штатних розрахунків.
  23. Про затвердження «Положення про надання платних послуг освітніх та інших послуг КЗ «Навчально-виробничий комплекс позашкільної освіти «Мозаїка». 
  24. Про затвердження розміру батьківської плати за заняття в гуртках КЗ «НВКПО «Мозаїка».
  25. Про передачу будівель Розворяни ЗЗСО І-ІІ ступенів.
  26. Про затвердження змін до Регламенту Центру надання адміністративних послуг Глинянської міської ради Львівського району Львівської області. 
  27. Про затвердження змін до Положення “Центр надання адміністративних послуг Глинянської міської ради Львівського району Львівської області” 
  28. Про затвердження оновленого переліку послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Глинянської міської ради.
  29. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг , що надаються через Центр надання              адміністративних послуг Глинянської міської ради Львівського району Львівської області. 
  30. Про затвердження змін до рішення № 908 від 13.03.2020 Глинянської міської ради Львівського району Львівської області у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 
  31. Про затвердження графіку роботи віддалених робочих місць Центру надання адміністративних послуг Глинянської міської ради. 
  32. Розгляд земельних питань
  33. Різне




 

Міський голова                                       Володимир ЧОРНОПИС