Візит на територію підприємства ТОВ "Строгн Енерджі Захід" було розпочато візуальним ознайомленням представників Глинянської міської ради голови, депутатів, старости, еколога та головного архітектора із технологією виробництва та її принциповими процесами. Продукція підприємства активно експортується на більшість континентів. В даний момент на підприємстві працевлаштовано 51 особа, значна кількість з яких є мешканцями громади.

Після завершення огляду виробничих приміщень зустріч було продовжено в офісному приміщенні ТОВ "Сиронг Енерджі Захід" . Директор підприємства Юрій Пульгун розповів про плани підприємства щодо розвитку та модернізації виробничих процесів, та щодо  росту кількості працівників до 50% в порівнянні з теперішньою.

Староста Олег Костів поставив питання щодо відновлення пошкоджених доріг на території Заставнянського старостинського округу. Директор ТОВ "Централ Плейнс Груп Україна" Володимир Шегеда зобов'язався разом зі старостою відвідати пошкоджені ділянки дороги та оперативно усунути пошкодження.

"Гостро стоїть і питання екологічної складової, та доведення очисних споруд до відповідних норм." - наголосили депутати Глинянської міської ради Тарас Когут та Лідія Максимук.

Фото без опису