І мене в сім'ї великій,

В сім'ї вольній, новій,

Не забудьте пом'янути

Незлим тихим словом.

Шевченкове пророче слово надихає нас до боротьби за волю й незалежніть України, гартує наш дух, додає сил і віри в перемогу.

12 березня відділом освіти, культури, молоді та спорту Глинянської міської ради за участі спеціаліста відділу Христини Шандро в Народному домі с. Розворяни відбувся літературно-музичний вечір, присвячений 209 річниці від Дня народження Т. Г. Шевченка "Великий син великого народу".

На початку дійства священнослужитель храму Пророка Іллі с. Розворяни о. Андрій разом з усіма присутніми помолились за всіх загиблих у російсько-українській війні.

До глядачів та учасників заходу звернувся міський голові Глинянської територіальної громади Володимир Чорнопис та староста Заставнянського старостинського округу Олег Костів.

У дійстві взяли участь аматорські колективи художньої самодіяльності народних домів м. Глиняни, с. Розворяни, с. Вижняни, с. Заставне. Виступали читці, солісти, фольклорні ансамблі, драматичний і танцювальний гуртки. В поезії, в прозі і в пісні доля Кобзаря і доля нашої держави переплелись воєдино.

На завершення вечора всі учасники заходу заспівали "Заповіт".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису