ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ГЛИНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ -

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти,  культури, молоді та спорту Глинянської міської ради.

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної  посади головного спеціаліста відділу освіти,  культури, молоді та спорту Глинянської міської ради:

-  громадянство  України;

- наявність освіти відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;

- знання чинного законодавства, інших актів законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків;

- вільне володіння державною мовою;

-  володіння  персональним комп’ютером  в  режимі користувача;

- вміння працювати в команді , наявність управлінських та комунікативних навичок;

- бажаний  стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або державній службі , в галузі культури, молоді та спорту не менше 2-х років та відповідність кваліфікаційним вимогам встановлених діючим законодавством України.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на розгляд конкурсної комісії відділу освіти,  культури, молоді та спорту Глинянської міської ради такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявни ка із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту

- копію паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про відсутність судимості та притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних правопорушень.

- особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України "Про запобігання корупції".

 

Додаткова інформація про основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надається головою конкурсної комісії відділу освіти,  культури, молоді та спорту Глинянської міської ради.

 

Подати документи для участі у проходженні конкурсу на заміщення вакантної посади можна за адресою

80735 вул. Львівська 31А  с. Словіта Львівський район, Львівська область відділ освіти,  культури, молоді та спорту Глинянської міської ради.

Телефон для довідок:  +380973060236

Фото без опису