Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Глинянської міської ради.

На розгляд було винесено такі питання:

1. Про затвердження уточненого плану та звіту про виконання міського бюджету Глинянської територіальної громади за 1 квартал 2023 року.

2. Про внесення змін до бюджету Глинянської міської територіальної громади Львівського району на 2023 рік.

3. Про підсумки роботи із зверненнями громадян за 1 квартал 2023 року у міській раді.

4. Про затвердження висновку опікунської ради.

5. Про надання дозволу на укладання договору дарування житлового будинку між Полонською Дарією Федорівною та Андрієвською Іриною Петрівною.

6. Про видачу дубліката на право особистої власності на житловий будинок.

7. Про присвоєння адреси.

8. Про погодження «Типового мобілізаційно-оперативного плану ліквідації можливих лісових пожеж».

9. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень.

10. Про затвердження актів обстеження матеріально побутових умов.

11. Про затвердження калькуляцій на виготовлення технічних умов на під’єднання споживачів до міської мережі водовідведення.

Піднімалось питання благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами, залучення жителів до прибирання та підтримання в належному стані у відповідності до правил благоустрою приватних прибудинкових територій. Директор КП “Зодчий” Михайло Балич вкотре підняв питання щодо ухиляння жителів громади від укладання угод на вивезення ТПВ, що в деякій мірі ускладнює покращення надання послуг.

Головою громади Володимиром Чорнописом доведено до відома членів виконкому щодо його пропозиції та винесення на розгляд чергової сесії розробленої програми підтримки та матеріально-технічного забезпечення ЗСУ та ТРО, стосовно військових, які зареєстровані на території нашої громади. На ці потреби будемо планувати 400 тис.грн. Також головою ініціюється відновлення проведення змагань з футболу, а саме — проведення чемпіонату на рівні громади, старостинських округів та м.Глиняни. Для подальшого розвитку даного виду спорту та для придбання спортивного інвентарю планується скерувати 150 тис.грн.

Фото без описуФото без опису