У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня.

Мама... Це - найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося, ми знаємо, що материнське серце все відчуває - про все знає. Найперше слово, яке пестить слух до кінця життя. Найніжніші й дбайливі руки. Найдобріше і чуйне серце. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. 

Тож у цей прекрасний день, дорогі матері, від імені працівників Глинянської міської ради та міського голови Володимира Чорнописа, прийміть наші найщиріші вітання зі святам. Бажаємо вам усім міцного  здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!