У рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» 17 липня 2023 року в приміщенні НВК "Мозаїка" в місті Глиняни відбулась перша діалогова сесія, яку провели тренерки Людмила Роман та Оксана Чабан.

Проект вмпроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) IOM Ukraine за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

У діалоговій сесії взяли участь представники всіх сфер діяльності Глинянської громади - освітяни, медики, фінансисти, працівники соціальних установ, проедставники культури, громадського сектору та комунальних підприємств, ЦНАП, молодь, старости, підприємці, соціально вразливі групи... Активно обговорювали проблеми, що стосуються кожного з секторів. Подальша робота в межах цього проекту підсилить роботу над розробкою Стратегії розвитку Глинянської громади, забезпечить більш широке розуміння та аналіз існуючих проблем та шляхів їх вирішення.

Нагадаємо, Глинянську громаду було відібрано до участі у діалогових сесіях в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад» , успішне проходження яких дасть можливість отримати підтримку у формі технічного забезпечення для покращення якості надання послуг населенню.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису