Незважаючи на подальші ракетні обстріли ворогом мирного населення України, в тому числі і нашої громади, ми продовжуємо працювати і робити свій внесок в спільну ПЕРЕМОГУ.

Сьогодні на території Глинянської ТГ в cелі Куровичі приємна і довгоочікуванна життелями подія - відкриття після тривалого ремонту амбулаторії сімейної медицини. Протягом близько 40 років цьому медичному закладу, який в минулому перебував в комунальній власності Золочівської ЦЛ, не приділялось належної уваги.

Це соціально та стратегічно важливий об'єкт, розташований на межі проходження автомобільних доріг державного значення. В умовах військовго стану може відіграти ключову роль щодо надання невідкладної медичної допомоги. Звісно, для того, щоб відбувались такі позитивні зміни має бути далекоглядне бачення та план дій - це все притаманне керівнику КНП "Глинянська міська лікарня" Мар'яні Антонишин та завідувачеві амбулаторії с. Куровичі Ірині Ковальській. Завдяки наполегливості та терпінню цих молодих медиків було розпочато процес реанімацій медичної галузі на територій нашої громади. Ними пройдено важкий шлях, сформовано колективи і, незважаючи на щоденні випробування, колективи медиків продовжують працювати, надавати медичні послуги на території громади.

"Настав час нам покращувати їхні умови праці, з чим, думаю, ми частково успішно справились. Ми відкриваємо об'єкт медичної галузі, за який нам не буде соромно." - відмітив міський голова Володимир Чорнопис.

Проведено повну заміну покрівлі даху, ремонт всіх внутрішніх приміщень з повною заміною підлоги, облаштовано два сучасні санвузли, кімнату для відпочинку медперсоналу, замінено вікна та двері. Біля прибудинкової території облаштовано бруківкою місця для паркування автомобілів, забезпечено освітлення прилеглої території. До цих робіт активно долучались техперсонал та медики амбулаторії під керівництвом завідувача Ірини Ковальської.

"Щира подяка персоналу, приємно працювати з таким колективом. Хочеться подякувати депутатському корпусу Глинянської ТГ, які підтримали ідею відновлення амбулаторії с. Куровичі, керівництву Львівської обласної військової адміністрації Максиму Козицькому, голові Львівської районної ради Адрію Сулиму за фінансову підтримку цього проєкту, начальнику Львівської районої військової адміністрації Христині Замулі за підтримку хороших ініціатив на територій нашої громади, а також керівникам ФГ "Згода" Андрію Кісілю, ТОВ "Княжі лани" Едуарду Ничу, ТОВ "Долина овочів" Миколі Іваськіву, ФГ "Оберіг" Василю Осташевському, ТОВ "Агроль" Федору Шопському та Івану Бачинському, підприємцям Олегу Ухачу, Андрію Мацюку, Івану Хомяку за їх фінансову підтримку цього проєкту, всім небайдужим людям, які долучились та підтримали міську раду у виконані цих робіт, які послужать на користь нашої громади. Бажаю колективу амбулаторії плідної, натхненної роботи у відновленому осередку медицини, а майбутнім пацієнтам міцного здоров'я." - подякував та побажав голова громади Володимир Чорнопис.

Історія закладу у фото.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису