Відбулась подія, яку з нетерпінням протягом десяти років чекали жителі Куровицького старостинського округу.

В селі Куровичі після ремонту амбулаторії сімейної медицини, в приміщенні цього медичного закладу відкрито аптечний пункт мережі аптек "Зі"

Керівники відомої мережі аптек "Зі " не побоялись відкрити такий стратегічно важливий об'єкт в сільському населеному пункті, вчергове довівши, що пріоритетом для них є людина, і мережа піклується про надання послуг для людей, де б вони не проживали.

Як і годиться всі добрі справи починаються з молитви.

Дякуємо настоятелю церкви св. Миколая с.Куровичі отцю Михайлу за освячення приміщення аптеки.

Нарешті, після багаторічної перерви, по напрямку дороги Львів-Тернопіль , запрацював такий стратегічний, життєво необхідний, тим більше в час війни, заклад охорони здоров'я.

Прикро , що нас не почули у вищих провладних кабінетах. Маємо надію, що на території цієї громади таки буде втілено в життя інший проект - це пункт швидкої медичної допомоги, приміщення чекає і громада від нього не відмовиться.

Відтепер жителям одного із найбільших населених пунктів і більш як 12 прилеглих сіл, людям, які попали в складні дорожні обставини, не потрібно думати, де купити ліки, переживати за їх запас, їдучи понад 20км у Львів чи Перемишляни, медикаменти є на місці.

Так як на території громади не виявилось фахівця фармацевта, нам працевлаштовано молодого спеціаліста, яка вимушено переїхала до нас у зв'язку з військовою агресією росії.

Анастасія уродженка Запоріжської області, просимо жителів громади підтримати та з повагою ставитись до роботи фармацевта.

Отже поступово завдяки зусиллям керівника КНП"Глинянська міська лікарня" Маряна Антонишин, завідувачеві амбулаторії с.Куровичі Ірини Ковальської втілюємо в життя заплановане.

Дякуємо Богові за сьогоднішній день, ЗСУ за можливість працювати, платникам податків та спонсорам за довіру та підтримку.

Завдяки Вам, можемо робити гарні справи для громади, всупереч песимістам.

Вітаю жителів громади з черговим приємним здобутком.

Запрошуємо всіх в кого виникла потреба, звертатись в амбулаторію с.Куровичі КНП"Глинянської міської лікарні". Тут працює фаховий персонал медиків та фармацевтів, які нададуть медичну підтримку та консультацію в придбанні потрібних медикаментів.

"Аптечний пункт Мережі аптек"Зі" розпочав свою роботу за адресою с .Куровичі, вул.Зелена 2, з 9.00- 17.00год." -відмітив голова Глинянської ТГ. Володимир Чорнопис.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису