У відповідності до законодавства України надаємо для ознайомлення жителів Глинянської ТГ звітування голови громади про роботу міської ради та виконавчих органів за період 2022 року.

“Відповідно до ст.42 ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні” я щороку звітую перед територіальною громадою про діяльність міської ради та її виконавчих органів.

Минулий 2022 рік став роком випробувань не тільки для нашої громади, а й для всього українського суспільства. Дякую депутатському корпусу, старостам, керівникам відділів, установ, організацій за проведену роботу в умовах воєнного стану.

Затвердивши бюджет на 2023 рік ми з депутатами міської ради запланували ряд робіт для покращення благоустрою та соціально-економічного розвитку громади.

В штатному режимі працювали всі служби, жителі громади та об’єкти комунальної власності були з водопостачанням, теплом та електрикою, наскільки це було можливим.

Функціонували заклади освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, виплачувалась вчасно заробітня плата, проводились культурні та спортивні заходи, підтримувались ЗСУ. Продовжує працювати ЦНАП, надаючи послуги місцевому населенню.

Працівники КП “Зодчий” надають послуги щодо вивезення ТПВ, прибирання вулиць, продовжуємо покращувати матеріально-технічну базу КП.

Хочу подякувати всім, хто волонтерить, лікує, надає послуги, підтримує соціально незахищених і залучає кошти в громаду, критикує і в той же час мотивує, збирається на засідання сесій, комісій та виконкомів.

Депутатський корпус Глинянської міської ради представлений 22 депутатами та сформовано 1 фракцію.

Сьогодні, незважаючи на свої політичні уподобання, депутати працюють злагоджено та налаштовані на покращення умов проживання та розбудову громади.

Головною формою роботи депутатів є сесійна діяльність. Протягом 2022р. було проведено 8 сесій, ухвалено 578 рішень; депутатами прийнято та працювало 9 різних програм, для виконання яких було скероване відповідне фінансування.

В міській раді у звітному році функціонували 4 постійні депутатські комісії.

Відбулось 14 засідань виконкому, на яких прийнято 122 рішення.

Проводились попередні засідання комісії по обстеженню зелених насаджень, опікунської ради.

На території громади активно працюють волонтерські організації, працівники міської ради неодноразово долучались до збору коштів на підтримку ЗСУ.

Отже надаємо більш детальний звіт по відділах та старостинських округах громади.

Хочеться, щоб в 2023 році ми здобули звитягу над нашим лютим ворогом — московією.” - міський голова Володимир ЧОРНОПИС.

Зі звітом можна ознайомитись за посиланням нижче.

https://hlyniany-rada.gov.ua/docs/1469726/

 

“Бажаю, щоб всі ваші рідні і близькі в здоров’ї досягли нових вершин, мали змогу власною працею робити внесок на благо громади і всієї України.

Дякуємо всім за порозуміння.”

З повагою міський голова Володимир ЧОРНОПИС.


Фото без опису