Глинянська міська рада Львівського району Львівської області

подає інформацію про наявність вакантних посад

в апараті управління станом на 16 жовтня 2023 року:

- головного спеціаліста загального відділу ( еколог) одна штатна одиниця.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади: Громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, відповідного професійного напрямку, вільне володіння державною мовою, вміння організовувати та планувати роботу. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років, вільне володіння державною мовою.

-головного спеціаліста відділу економіки та інвестицій одна штатна одиниця

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади : Громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, вміння організовувати та планувати роботу, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) на посаді спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років, вільне володіння державною мовою

- начальника відділу архітектури та містобудування- головного архітектора ( одна штатна одиниця)

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на заміщення вакантної посади :

Громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, вміння організовувати та планувати роботу, вміння обґрунтовувати власну позицію, володіння навиками підготовки ділових документів, здатність ефективно взаємодіяти-дослухатися, сприймати та викладати думку, вміння працювати в команді, вміння ефективної координації з іншими, досвід та вміння працювати з людьми, дотримання правил ділового етикету, володіння комп’ютером – рівень досвідченого користувача, досвід роботи з офісними програмами Microsoft (Word, Excel), навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Стаж роботи по спеціальності не менше одного року.

На посаду приймаються особи без проведення конкурсу у порядку та на умовах передбачених Законом України “Про правовий режим воєнного стану.”