Фото без опису

Чисто там, де не смітять. Прикро, але це сказано не про нашу громаду. На протязі останніх чотирьох років чого тільки не пропонувалося покращення стану та поводження з ТПВ на території ТГ. Одні відмовки: то ціни високі, то возять не так, збудувати лінію не дамо, перевізника іншого не хочемо – хочемо робити як нам заманеться і звинувачувати всіх.

Кожного року з бюджету громади на підгортання звалищ витрачається неменше 100000 грн. Порозуміння від 50% жителів не має. Чотири роки тому головою громади  піднімалось питання будівництва лінії сортування ТПВ, що могло кардинально змінити сьогоднішній стан із сміттєзвалищами.  Жителі не підтримали.

Три роки туму головою ТГ винесено пропозицію запросити фірму, яка б надавала такі послуги. Мешканці проти, бо дорого.

На сьогоднішній день КП «Зодчий» за новим законом вже не може надавати такі послуги, тай полігону для сортування ТПВ в нас нема.

Тому у відповідності до правил благоустрою та закону з поводження з ТПВ депутатським корпусом ухвалено рішення щодо Фото без опису.

Готуємось до оголошення конкурсу щодо надання цієї послуги.

Несанкціоновані звалища на  всій території громади будуть рекультивовані. Будь яке вивезення ТПВ по території земель комунальної чи приватної власності буде каратись накладанням штрафів у відповідності до законів.