Сьогодні на території Перегноївського старостинського округу відновлено роботу Пункту здоров’я. Медична реформа вносить багато коректив і кардинально змінює підхід до роботи медичного персоналу. Розвиток, умови роботи і матеріально-технічне забезпечення тепер залежить не тільки від бюджету територіальної громади, а також безпосередньо від медичного персоналу тієї чи іншої установи.

Укладання декларацій з сімейними лікарями на території нашої громади є одним з найважливіших показників та підстав для відновлення роботи Пункту здоров’я. Маємо ще один приклад тісної співпраці в.о. керівника КНП “Глинянська міська лікарня” Мар’яни Антонишин, зав. поліклініки Ірини Ковальської, зав. Пункту здоров’я с.Перегноїв Наталії Король та старости Сергія Ониськіва з жителями цього старостинського округу, порозуміння того, що ми — жителі Глинянської ТГ, повинні підтримувати медицину на нашій території. Підтримка полягає в декларуванні, що надасть нам додаткові можливості покращити умови роботи медиків, якість надання медичних послуг та покращення матеріально-технічного оснащення, при підтримці з місцевого бюджету, що керівництво громади робить постійно, минулого місяця на потреби медиків вчергове скеровано 187 935,00 грн.

“Дякую всім за проведену роботу. Пункт здоров’я Перегноївського старостинського округу починає свою роботу з надання медичних послуг жителям задекларованим в наших сімейних лікарів. В наступному місяці плануємо відкриття ще одного Пункту здоров’я.” - відмітив голова ТГ Володимир ЧОРНОПИС.

Фото без описуФото без описуФото без опису