УВАГА! Позачерговим засіданням комісії з ТЕБ і НС прийнято рішення

Відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій про вжиття заходів щодо економії електроенергії на території Глинянської ТГ, де було прийнято рішення про вимкнення вуличного освітлення по всій території Глинянської ТГ та провести роз'яснювальну роботу серед представників бізнесу і населення щодо необхідності вжиття заходів з економії електроенергії у зв'язку зі збройною агресією російської федерації, обстрілами та виведенням з ладу енергетичного обладнання Львівщини.

Чергова допомога для ЗСУ

Громадою Глинянської ТГ для потреб ЗСУ передано допомогу четвертому відділу Львівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Екологічний конкурс «Друге життя для сміття: від сортування до переробки»

Екологічний конкурс присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки сировини, який щорічно відзначається 15 листопада. Ініціативу проводять з метою формування у дітей та молоді дбайливого ставлення до навколишнього середовища, привернення уваги до актуальної екологічної проблеми сучасності – накопичення відходів, знайдення шляхів подолання даної проблеми. На конкурс подаються малюнки, аплікації та відеоролики присвячені темі зменшення утворення побутових відходів,  правильного сортування сміття, вторинної переробки сировини. Меседжем робіт має стати заклик до шанобливого ставлення до навколишнього середовища. Переможців визначать у двох вікових категоріях: ? молодша від 6 до 9 років включно; ? старша від 10 до 15 років включно. Переможці конкурсу визначаються у кожній віковій категорії та будуть нагороджені сертифікатами та призами. До конкурсу приймають індивідуально підготовлені роботи та колективні роботи (не більше 3 дітей). Роботи приймаються з 06 жовтня по 10 листопада  2022 року включно. Результати конкурсу оголосять 15 листопада 2022 року, у Всесвітній день вторинної переробки сировини. Положення про проведення екологічного конкурсу «Друге життя для сміття: від  сортування до переробки».

В Глинянській громаді запрацював сервісний центр МВС

У Глинянській ТГ, а саме у приміщенні ЦНАПу Глинянської міської ради за зверненням міського голови Володимира Чорнописа для зручності наших мешканців запрацював мобільний сервісний центр МВС!!! Послуги, які можна отримати: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія; видача міжнародного посвідчення водія. Нагадуємо, мобільний сервісний центр МВС працює на запит від міської ради, отже просимо проводити попередню реєстрацію на отримання послуг за номером телефону +380962081469 Наступний прийом наших громадян фахівцями мобільного сервісного центру МВС у м. Глиняни - 27 жовтня з 10:30 год. Детальніша інформація

Засідання позачергової сесії міської ради

05 жовтня відбулась позачергове засідання сесії Глинянської міської ради, де було розглянуто такі питання: Затвердження Положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти Глинянської міської ради Львівського району Львівської області. Завершення декомунізації та деколонізації на території Львівської області. Затвердження Комплексної програми утвердження української мови на 2023-2026 роки.  Звернення депутатів Глинянської міської ради щодо переслідування волонтерів.  Розгляд заяв і клопотань. Внесення змін в бюджет Глинянської міської територіальної громади Львівського району на 2022 рік. Внесення змін в  «Програму благоустрою населених пунктів  Глинянської міської ради на 2022 рік». Включення елементу НКС «Традиції глинянського  візерункового текстилю» до Переліку національного реєстру з подальшим просуванням до Міжнародних списків. Передача основних засобів.  

Чергова волонтерська допомога

Чергова волонтерська допомога була надана Ґміною Целестинув (Республіка Польща) та паном Сакамото Ріотаро Глинянській громаді, Збройним Силам України і новоствореній благодійній кухні і їдальні при парафії УГКЦ Святого Миколая в Глинянах. Співпраця з ґміною Целестинув є дуже плідною. Керівництво і громада ґміни переймаються болем українців, які воюють з жорстоким і підступним ворогом, ворогом, який є загрозою для всього цивілізованого світу. Щиро дякуємо війтові ґміни Целестинув пану Вітольдові Квятковському, працівникам уряду ґміни. Наша подяка великому приятелю України пану Сакамото Ріотаро. Віримо, що скоро настане той час, коли ми зможемо гостинно прийняти дорогих гостей з Целестинові у себе в громаді, поділитися нашими здобутками, показати наші пам'ятки історії, щедро почастувати і подякувати за те, що у важкий час були поряд з нами. Дякуємо волонтерам Андрію Леськіву, заступнику міського голови, Тарасу Мартиняку, підприємцю, за доставку вантажу в Україну. Разом - переможемо!