А той третій празник...

Дитячий та юнацький колективи міста Глиняни вітали всіх зі світлим святом Хрещення Господнього. Гучна щедрівка та вінчування миру, добра та злагоди особливо щиро та чуло звучали з дитячих вуст в приміщенні міської ради.

Привітання з Водохрещам!

У цей чудовий і божественний день Хрещення Господнього хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на Перемогу і прекрасне майбутнє. Бажаємо всім міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Нехай в цей світлий день ваші домівки наповняться любов'ю, радістю і позитивом!

Вітаємо зі Старим Новим роком!

Старий Новий рік - свято, коли потрібно проводити старі думки, старий настрій і відкрити серце для нового, для чогось прийдешнього і майбутнього!  Нехай з цього моменту в подальшому житті відбуваються тільки щасливі події, а над Україною засяє мирне небо та запанує благополуччя.  Нехай рік буде Переможним для України, а всі захисники та захисниці повернуться живими до своїх рідних та близьких!

Привітання з днем народження 1-31 січня!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження секретаря Глинянської міської ради – Бундзу Ірину, завідувача НД с.Кривичі, бібліотекаря- Майкович Лесю, завідувачку бібліотеки с.Словіта - Віблу Богдану, директора ЗДО «Глиняночка» м.Глиняни - Копець Наталію, завідувачку НД с.Великий Полюхів, бібліотекаря - Чай Тетяну, начальника служби у справах дітей - Іваськів Христину Тарасівну, спеціаліста служби у справах дітей - Суржикову Мар'яну, соцпрацівницю - Івануш Мар'яну, сторожа Глинянської міської ради  - Фостяк Василя. А також вітає з днем народження депутата Глинянської міської ради - Петріва Віталія, Осташевського Василя та Балич Михайла.

ІНВЕСТ ОФІС НАПОВНЮЄ БАЗУ ІНВЕСТИЦІЙНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відтепер будь-хто може розмістити інформацію про продаж/оренду вільної земельної ділянки чи об’єктів нерухомості на ресурсах Інвест офісу. Це спростить інформування пропозицій серед інвесторів та інших клієнтів, що починають, чи вже розвивають бізнес у Львівській області. 

Вітаємо з Різдвом!

Різдвяні свята завжди буди світлими і жодна темрява не здатна загасити світло наших сердець. 

Забезпечуємо роботу установ

Війна диктує свої умови, тож ми продовжуємо забезпечувати наші установи вкрай необхідним обладнанням.

Чергова відзнака

За підсумками 2022 року працівників та голову Глинянської ТГ В.Чорнописа відзначено подякою Львівської районної державної адміністрації.

Привітання з Різдвом

26 грудня колектив Глинянської міської ради вітали з Різдвом працівники Заставненського ЗЗСО І-ІІІ ст. Традиційно лунали колядки та вінчування з побажаннями здоров'я, добра та Перемоги.