Вручення Подяки

В стінах міської ради відбулось урочисте вручення Подяки від голови Львівської обласної ради депутатові Глинянської міської ради Кінашу Іванові, який стоїть на захисті України від російської агресії .

Чергові роботи з утримання доріг

КП "Зодчий" проводить планові роботи, пробуємо частково покращити стан дороги в м. Глиняни. Цей відрізок вулиці Шевченка вже давно потребує капітального ремонту. Протягом двох років робимо звернення у всі інстанції щодо співфінансування на виконання цих важливих для нашої громади робіт.

Покращуємо стан закладів культури

Відділом освіти, культури, молоді і спорту Глинянської ТГ, крок за кроком покращуються умови отримання культурних послуг для населення та умови праці для працівників відділу. Глинянською міською радою скеровано кошти для робіт по заміні старих вікон в приміщенні  бібліотеки с.Кривичі.

Народжений для подвигу

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Глинянської міської ради 4 квітня в селі Солова були проведені патріотичні заходи, присвячені 108-ій річниці від Дня народження Миколи Лемика, політичного діяча, крайового провідника ОУН на східноукраїнських землях та виконавця атентату проти Олексія Майлова.

Привітання з днем народження -1-30 квітня!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження старосту Перегноївського старостинського округу - Ониськіва Сергія Ігнатовича, бухгалтера відділу ОКМСОЗСП(З) - Гнатів Лесю Степанівну, головного спеціаліста відділу економіки та інвестицій - Івасюк Любов Володимирівну, застепника міського голови - Паньківа Ярослава Романовича, головного спеціаліста фінансового відділу - Токар Любов Романівну та депутата Глинянської міської ради - Кінаша Івана Івановича.