Чергова допомога військовим

Тільки разом, забувши про відчай, втому, розуміючи, в яких важких умовах війни, боронячи нашу землю від московського окупанта, перебувають наші військові, ми можемо здолати ворога.

Аукціон з приватизації державного майна оголошений департаментом економічної політики Львівської ОВА

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській області у травні 2023 року проводить онлайн - аукціони з приватизації державного майна. Дана інформація розміщена на офіційному сайті Глинянської міської ради відповідно до звернення департаменту економічної політики Львівської ОВА №11-733/0/2-23 від 10.05.2023р.(вх.№747/05-30 від 11.05.2023р.)

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу — день пам'яті в Україні, що відзначається щорічно 18 травня у річницю депортації кримськотатарського народу 1944 року. Започаткований 12 листопада 2015 року постановою Верховної Ради України.

Вітаємо з Днем вишиванки!

Це свято кожного року у нашій державі відзначають у третій четвер травня. Його започаткували у 2006 році, аби підтримати традиційний український одяг та вшанувати нашу культуру. Ідея спала на думку студентам Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Щодо зміни тарифів

За клопотанням директора КП "Зодчий" та проведених розрахунків планується встановлення нових тарифів на збирання та перевезення твердих побутових відходів.

Вітання з Днем матері!

У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня.