Конкурс малюнків та фотографії "Що для мене Україна?"

Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея повідомляє про проведення ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приуроченого до Дня Незалежності України.

Привітання з Днем народження 1-31 липня 2023 року!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження Рака Ігоря Івановича - начальника фінансового відділу, Мельник Галину Романівну -бухгалтера відділу ОКМСОЗСП(З), Фостяк Марію Євгенівну - сторожа, Сирватку Андрія Орестовича - начальника відділу містобудування та архітектури, Сеник Руслану Олегівну - завідувача НД с.Якторів, Писко Олександру Андріївну - завідувача бібліотеки с. Куровичі, Оберську Ірину Орестівну - головного бухгалтера КЗ «НВКПО «МОЗІЇКА», Кончука Володимира Лук’яновича - начальника відділу архітектури та земельних ресурсів та Грема Володимира Андрійовича і Лемішку Володимира Ігоровича - депутатів Глинянської міської ради.

Оголошення щодо моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності

Відповідно до пункту 9 Порядку проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 537, визначено об’єкти, що підлягають моніторингу у 2023 році.

Спалювати відходи ЗАБОРОНЕНО!!!

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до статті 20 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» не допускається спалювання промислових та побутових відходів, які є джерелами забруднення атмосферного повітря забруднюючими речовинами та речовинами з неприємним запахом або іншого шкідливого впливу, на території підприємств, установ, організацій і населених пунктів.

Ще один успішний проект

В рамках участі в проєкті «Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку», Глинянська територіальна громада отримала сучасні засоби для проведення соціологічних досліджень - ноутбук та вісім планшетів, представники громади здобули нові знання та досвід у сфері вивчення громадської думки.

Присвоєння звання Героя України Миколі Лемику

Як повідомлялось раніше, депутатським корпусом Глинянської міської ради підтримано звернення до Голови Верховної Ради України, ініційоване головою ТГ Володимиром Чорнописом та підготоване директором КЗ "Центр надання соціальних послуг" Мирославою Бабінською, про присвоєння звання Героя України (посмертно) Миколі Лемику.

Презентація проекту "СКАРБИ ГЛИНЯН"

Учора, 17-го липня 2023р. за ініціативи директора БО “Фонд розвитку Глинян”, за участі міського голови Глинянської ТГ Володимира Чорнописа, керівниці відділу освіти, культури, молоді та спорту п. Мирослави Колодій, директора та педколективу Глинянського ЗЗСО провели круглий стіл, присвячений презентації у громаді проекту «СКАРБИ ГЛИНЯН». Захід проводився в рамках грантового проекту ФОНДУ РОЗВИТКУ ГЛИНЯН (ФРГ) та УКРАЇНСЬКОГО КУЛЬТУРНОГО ФОНДУ (УКФ), підписаного сторонами 01 липня 2023р. Проект покликаний, шляхом креативного підходу (створення динамічних квестових програм для учнів та молоді з врахуванням трьох вікових категорій, за участю школярів шкіл Глинянської ТГ, бібліотек, місцевих активістів, краєзнавців та усіх небайдужих мешканців громади, ПРИВЕРНУТИ увагу до «королівського містечка» Глиняни (перша письмова згадка датована 1379р.) та навколишніх населених пунктів і територій, посилити розвиток місцевої громади, шляхом додаткової промоції наявного культурологічного, туристичного та паломницького потенціалів. Враховуючи перебування у громаді значної кількості внутрішньо-переміщених осіб, викликаного війною росії проти України, проект враховує як їхню участь, так і участь інших аналогічних груп населення, в першу чергу дітей та молоді, з усієї області до участі у проекті, його апробації та поширенню за межі громади.